Skip to content

Ki is vagyok én?

Ismerkedj meg velem egy kicsit jobban!

Tóth Tamásnak hívnak a 30-as éveimben járok, van egy gyönyörű feleségem és egy csodálatos kislányom. Szóval több területen is hálás feladatokkal vagyok ellátva. 🙂

A kortársaimhoz hasonlóan láthattam hogyan bontakozik ki a számítástechnika, az internet… Elképesztő változáson ment keresztül a világ az elmúlt 30 évben. Persze azt lehet vitatni, hogy ezek a változások jók-e vagy rosszak. Az viszont biztos, hogy mindenkinek szükséges, hogy alkalmazkodjon ehhez a helyzethez.

Ezt felismerve kezdtem én is bele marketinges tanulmányaimba és egyre inkább az online marketing területét tanulmányoztam és sok-sok éven keresztül ebben is dolgoztam, mint alkalmazott, mint vállalkozó, mint egyéni vállalkozó.

Mindezek mellett kereskedőként is dolgoztam, illetve ilyen típusú végzettséggel is rendelkezem.

Szeretettem volna ezeket a tudásokat összpontosítva felhasználni és ennek lett az eredménye, hogy elkezdtem ismerkedni a WordPress tartalomkezelő rendszer működésével. Hamar megtetszett, hogy mennyire felhasználóbarát és a lehetőségek mekkora tárháza van elrejtve benne. Egy egyszerű bemutatkozó honlap elkészítése és egy komplexebb webáruház készítése is megoldható ezzel a motorral.

A munkáimban szereplő weboldalak nem a teljes egésze azoknak a projekteknek, amikben részt vettem. Így igen széles körben tudom alkalmazni a rendszerrel, amellyel a lehető legbarátságosabb megoldást adom a partnereim kezébe.

Ezen területek mellett szociális munkás diplomám is van, illetve 2021-be kezdtem bele az ezt kiegészítő mentálhigiénés képzésbe. Ez pedig egy nagyszerű alapot jelent nekem arra, hogy a weboldalkészítése folyamatában jobban megértsem a partnereimet és ezen képességeimet is igyekszem felhasználni arra, hogy minden projekt barátságos hangulatban menjen végbe. 🙂

Szívesen dolgoznál velem?

Akkor nézd meg elérhetőségeimet és vedd fel velem a kapcsolatot: